Nom de la noticia

09 Febrer 2017

Orobitg: "L'acord que avui aprovem per tancar la presó Model l'any 2017 només comporta conseqüències positives"

El diputat de JxSí defensa que el tancament “es farà de la millor de les maneres i amb el major consens” i garantint que no es perdrà cap lloc de treball

El diputat de Junts pel Sí Jordi Orobitg ha defensat en el ple del Parlament que el tancament de la presó Model aquest any comportarà beneficis per totes les parts implicades. “L'acord que avui aprovem per tancar la presó Model l'any 2017 només comporta conseqüències positives”, ha afirmat Orobitg.

El Parlament ha aprovat la moció de Junts pel Sí que demana al Govern el tancament de la presó aquest any 2017 i que es faci “sense cap pèrdua de lloc de treball, ja sigui personal funcionari, interí o laboral”. “El tancament de la Model es farà de la millor de les maneres i amb el major consens”, ha recordat Orobitg, que ha afegit que serà un benefici per la ciutat i els veïns. “Amb el tancament de La Model s'allibera un espai molt important de la ciutat de Barcelona que serà de gran utilitat pels veïns”, ha explicat el diputat.

Orobitg s'ha mostrat satisfet i ha destacat també que amb la moció s'ha buscat “un consens molt ampli”, que finalment s'ha pogut aconseguir.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies