Nom de la noticia

14 Agost 2015

Passola, Carulla i Parellada, noves incorporacions a la candidatura Junts pel Sí

La productora, l’actriu i la cuinera se sumen a les personalitats de diferents àmbits del país que formaran part de la llista.

Isona Passola (Barcelona, 1953) és productora, guionista i directora cinematogràfica. Ha realitzat llargmetratges, documentals i TV movies i ha dirigit els documentals Catalunya Espanya i L’endemà.

Montserrat Carulla (Barcelona, 1930) és actriu de teatre, televisió i cinema. Té nombrosos premis de reconeixement a la seva trajectòria artística, entre els quals, el Gaudí d’Honor l’any 2013.

Ada Parellada (Granollers, 1967). Propietària de diversos restaurants, entre ells el Semproniana, també és escriptora, col·labora amb mitjans de comunicació i imparteix tallers de cuina per a nens i nenes.

Passola, Carulla i Parellada se sumen a la candidatura Junts pel Sí amb els expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert; l’entrenador Pep Guardiola, que tanca la candidatura de Barcelona; l’investigador Pere-Joan Cardona, el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, l’empresari Raimon Carrasco, el filòsof Xavier Rubert de Ventós, l’actriu Sílvia Bel, l'escriptor Jaume Cabré, el periodista Miquel Calçada i l’atleta Núria Picas.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies