Nom de la noticia

13 Agost 2015

Pere-Joan Cardona, Carles Viver Pi-Sunyer i Raimon Carrasco formaran part de la candidatura Junts pel Sí

L’investigador biomèdic, el jurista i l’empresari se sumen a la candidatura per Barcelona

La candidatura Junts pel Sí incorporarà a la seva llista per Barcelona a l’investigador biomèdic Pere-Joan Cardona, al jurista i docent Carles Viver Pi-Sunyer i a l’empresari Raimon Carrasco.

Pere-Joan Cardona (Manresa, 1967), és investigador biomèdic en tuberculosi. Llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Microbiologia i Parasitologia. Ha obtingut diferents guardons, entre ells el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (2012).

Carles Viver Pi-Sunyer, (Terrassa, 1949), llicenciat i doctor en Dret per la Universitat de Barcelona, on actualment és catedràtic de Dret Constitucional. També és membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, del qual en va ser president des del 2013 fins al febrer de 2015, quan va ser nomenat Comissionat per a la Transició Nacional. Al llarg de la seva vida professional, li han atorgat diversos premis i distincions, com el Premi Justícia de la Generalitat de Catalunya (2002) o la Creu de Sant Jordi (2003), entre d’altres. Raimon Carrasco (Barcelona, 1924), és una personalitat provinent del món empresarial i actualment secretari de la Fundació Institut Guttmann. Ha estat membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural i directiu del Futbol Club Barcelona, club del qual en va ser president del desembre de 1977 al juliol de 1978. Raimon Carrasco és fill d’un dels fundadors d’UDC, Manuel Carrasco i Formiguera.

Aquests candidats, provinents del món jurídic, empresarial i de la investigació mèdica, se sumen a la candidatura Junts pel Sí amb els expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert; l’entrenador Pep Guardiola, que tanca la candidatura de Barcelona; el filòsof Xavier Rubert de Ventós; l’actriu Sílvia Bel; l’escriptor Jaume Cabré; i amb les personalitats del món de la comunicació, l’esport i la cultura del país: Miquel Calçada i Núria Picas, respectivament.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies