Nom de la noticia

28 Agost 2015

Ple absolut a la Festa dels Candidats

Junts pel Sí acompleix el seu primer gran repte, omplir el Passeig de Lluís Companys de Barcelona amb més de 40.000 ‘candidats del sí’

Arc de Triomf està ple a vessar. No ha calgut que toquessin les 6 de la tarda perquè els candidats i les candidates s’apleguin per milers al Passeig de Lluís Companys. En són més de 40.000. Junts pel Sí acompleix, així, el seu primer gran repte i fa una demostració de compromís i il·lusió. La revolta dels somriures ha començat i no s’atura. Ara vol arribar als 100.000 suports per a la llista simbòlica més llarga d’Europa.

Durant tota la tarda, els candidats del sí seran els protagonistes de la festa. Hi haurà fira d’entitats, photocalls, activitats infantils, paradetes, venda de samarretes, espais gastronòmics… i tot el que cal per gaudir en família! A partir de les 8 del vespre, serà el torn dels parlaments i de presentar els 135 membres de la llista oficial, des de Raül Romeva, fins a Lluís Llach, Germà Bel o Josep Maria Forné, passant per Carme Forcadell, Artur Mas, Oriol Junqueras o Eduardo Reyes. La gran festa clourà amb la fotografia històrica que tots els candidats i totes les candidates protagonitzaran per demostrar que Catalunya vol decidir.

Segueix en directe La Festa dels Candidats a l’enllaç

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies