Nom de la noticia

15 Octubre 2015

Raül Romeva: "Acompanyem el president Mas per reivindicar els drets, les llibertats i la dignitat d'un poble"

Junts pel Sí dóna suport al president Mas abans de declarar al TSJC per haver posat les urnes el 9N i recorda que “no pot ser que, en ple segle XXI, es processi un president per fer allò que li demanen els ciutadans”

“Acompanyem el president Mas per reivindicar els drets, les llibertats i la dignitat d’un poble”, ha explicat Raül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí a les passades eleccions al Parlament. Romeva ha fet aquestes declaracions després que el president de la Generalitat, Artur Mas, entrés al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per declarar sobre el procés participatiu del 9 de novembre. El cap de llista de Junts pel Sí ha subratllat que “no pot ser que, en ple segle XXI, es processi un president per fer allò que li demanen els ciutadans”, en clara referència al mandat democràtic dels ciutadans, que va donar lloc al procés participatiu del 9N.

“Companys va ser afusellat per reclamar drets, llibertat i dignitat. 75 anys després, hem vingut davant del TSJC per seguir reclamant drets, llibertat, dignitat i democràcia”, ha declarat Romeva, que aquest matí ha homenatjat el president Lluís companys, en el 75è aniversari del seu afusellament.

Des de Junts pel Sí, Romeva ha remarcat que “tots ens sentim autoinculpats i autoinculpades i per això ens sentim representats per la declaració del president Mas dins del Tribunal”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies