Nom de la noticia

12 septiembre 2015

Raül Romeva agradece el esfuerzo de los candidatos durante la Diada y les anima a seguir ayudando hasta el 27S

El cabeza de lista envía una emotiva carta a todos los que dan apoyo a Junts pel Sí después del éxito de la manifestación en la Meridiana

Raül Romeva, cabeza de lista de Junts pel Sí por Barcelona, ha querido dirigirse hoy a todos los candidatos y las candidatas después del éxito de la Diada. Lo ha hecho en una emotiva carta en la que les agradece el esfuerzo y les anima a seguir trabajando las dos semanas que aún quedan para ir a votar para hacer que el día de las elecciones plebiscitarias, el 27S, se convierta en un hito.

Esta es la carta que ha enviado:

Hola, candidat/a

Aquest matí, la primera paraula que necessito escriure és un immens “gràcies” a tothom. A tots i totes els que érem a la Meridiana i, sobretot, a l’ANC i a Òmniun com a organitzadors i al conjunt de voluntaris que ho heu fet possible.

De nou hem tornat a desbordar el carrer omplint-lo d’il·lusió i de raons. Metre a metre, hem omplert la Via Lliure fins al Parlament i hem mostrat al món sencer que sí, que som tossuts, que sabem què volem i que ho aconseguirem. Amb l’alegria i un somriure per bandera, però també amb la determinació que ens provoca el desig de construir un nou país més lliure i més just per a tots.

I amb l’emoció d’haver-nos retrobat al peu de carrer, encarem amb força les dues setmanes més importants que hem viscut mai. Si avui ningú podia quedar-se a casa, aquests propers dies ningú pot quedar-se aturat. Perquè guanyar el 27S depèn de tots. Depèn de tu. Davant la por, les amenaces i les calumnies d’aquells que ens volen vèncer, a nosaltres en toca convèncer. Persona a persona. Vot a vot.

Per aquest motiu, vull ser el primer en fer una promesa ferma: em dic Raül Romeva i Rueda, sóc candidat de Junts pel Sí, i em deixaré la pell, la veu i l’ànima per assolir la victòria que ens durà a la independència. I sé que en aquesta campanya, què és la campanya de les nostres vides, tu també ho faràs.

És per això que vull demanar-te que ens ajudis a fer arribar el nostre missatge al màxim de gent possible. Que pensis en aquelles persones a qui pots adreçar-te i comparteixis el material que anirem enviant. Perquè davant de tot el poder d’un Estat, estem nosaltres. Perquè aquest cop depèn de tu, de mi i de tots. Perquè hem de lluitar per cada vot. Perquè el somni és a tocar i cal empènyer amb més força que mai.

Junts, guanyarem.

Aún estás a tiempo de hacerte candidato o candidata y ayudar a construir un país nuevo. Apúntate haciendo clic en el enlace

Comparte

Compartir al Facebook Compartir en Twitter

Otras noticias