Nom de la noticia

15 Octubre 2015

Raül Romeva: "Catalunya seguirà tossudament alçada reivindicant el seus drets i llibertats de manera pacífica i democràtica"

Junts pel Sí homenatja el president Lluís Companys en el 75è aniversari del seu afusellament al fossar de de Santa Eulàlia de Montjuïc

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha afirmat aquest matí des del fossar de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc que “Catalunya seguirà tossudament alçada, reivindicant els seus drets i llibertats de manera pacífica i democràtica”. Junts pel Sí ha homenatjat aquest matí el president Lluís Companys, afusellat fa 75 anys per les tropes franquistes després d’un consell de guerra. Romeva ha subratllat que “el president Lluís Companys va ser afusellat per reivindicar drets i llibertats”.

Acompanyat d’una delegació de Junts pel Sí, que incloïa els caps de llista per Girona (Lluís Llach), Lleida (Josep Maria Forné) i Tarragona (Germà Bel), i altres membres de la llista com Muriel Casals, Eduardo Reyes i Oriol Amat, Romeva ha recordat que, a dia d’avui, el govern de l’estat espanyol “encara no ha demanat perdó”. Per això, en el mateix lloc on Companys va ser afusellat ha instat el govern espanyol “que aquest fet sigui condemnat”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies