Nom de la noticia

27 Setembre 2015

Raül Romeva: "Celebro que els catalans expressin a les urnes el futur del país"

El cap de llista de Junts pel Sí reitera que caldrà escoltar el mandat democràtic del 27S

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha votat a les 10h del matí al Casal de Mira-Sol de Sant Cugat del Vallès. Romeva ha celebrat l'oportunitat dels catalans i catalanes “d'expressar quin és el seu projecte i la visió de futur del país”. En aquest sentit, el cap de llista ha afirmat que “ara caldrà escoltar el mandat democràtic que surti de les urnes aquest vespre” i que sigui quin sigui el resultat serà respectat: “Farem allò que la gent hagi demanat que haguem de fer".

També Artur Mas ha votat amb la seva dona i ha afirmat: “La democràcia ha guanyat a Catalunya, Espanya, Europa i el món. Avui hi haurà un plebiscit pel futur de Catalunya, malgrat els obtacles que ha posat l'Estat espanyol”.

Així mateix ho ha fet Oriol Junqueras, número 5 per Barcelona de Junts pel Sí, que ha subratllat la importància de la jornada electoral d’aquest 27S. “Avui tots plegats ens hem conjurat per fer història, per escriure una pàgina decisiva de la història del nostre país”, ha declarat Junqueras des del col·legi electoral de Sant Vicenç dels Horts on ha votat.

“Ara tot depèn del vot dels ciutadans i demanem a tothom que el respecti com nosaltres ho hem fet sempre”, ha dit Junqueras. “Esperem que siguin les darreres eleccions autonòmiques i que les properes eleccions siguin les primeres de la República Catalana independent”, ha conclòs.

També ho han fet altres candidats: Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Muriel Casals, Lluís Llach, Josep Maria Forné o Anna Caula.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies