Nom de la noticia

13 Octubre 2015

Raül Romeva: "És indecent que en un estat de dret es processi una persona posar les urnes"

El grup parlamentari de Junts pel Sí ha acompanyat la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que ha declarat davant del TSJC per haver participat en l’organització del 9N

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha afirmat aquest matí a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que “és indecent que en un estat de dret es processi una persona per demanar democràcia i posar les urnes”. Romeva, juntament amb els coordinadors del grup parlamentari Jordi Turull i Marta Rovira, i una delegació de Junts pel Sí, ha acompanyat la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que ha declarat per haver participat en l’organització del 9N.

“Avui ens sentim tots imputats i volem donar suport a les persones que, en nom de la democràcia, han estat cridats a declarar davant dels jutges”, ha dit Romeva en declaracions als mitjans de comunicació. Romeva ha explicat que la delegació de Junts pel Sí també donarà suport a la que va ser vicepresidenta del Govern i consellera de Governació, Joana Ortega, que declara aquesta tarda, i al president Artur Mas, que ho farà dijous.

“Ara cal que el procés segueixi endavant i que s’escolti la voluntat del poble, que s’ha expressat per la via democràtica”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies