Nom de la noticia

22 Setembre 2015

Raül Romeva i Oriol Junqueras animen els joves a mobilitzar-se a favor del Sí

“Poques generacions tenen l’oportunitat de canviar la historia. Vosaltres, a més, teniu la responsabilitat de fer-ho”, ha afirmat el cap de llista a la Universitat Pompeu Fabra

El cap de llista Raül Romeva i Oriol Junqueras han cridat els joves a mobilitzar-se i votar pel Sí el 27S. Ho han fet en un acte al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra que ha aplegat més d’un miler d’estudiants. “Poques generacions tenen l’oportunitat de canviar la història. Aquesta generació tenim no només l’oportunitat sinó la responsabilitat de fer-ho i no la podem deixar escapar. No és només una qüestió de reconeixement als que ens van precedir, que també; no és només una qüestió de democràcia, que també; és una qüestió de necessitat. Necessitem la independència també per garantir el futur que ens mereixem”, ha exclamat Romeva.

“Necessitem posar la papereta a la urna de la dignitat”, ha dit el cap de llista. També s’ha sincerat davant dels joves i els ha dit que el 27S ell votarà pels que no ho poden fer: el seu fill, la seva filla, el seu avi i la seva àvia. “Sou hereus de generacions que, fins i tot donant-ho tot, sabien que no tenien cap oportunitat de guanyar ni cap esperança de victòria. Ells van viure posant les esperances en que un dia hi hauria una generació que sí que podria guanyar. Aquella gent pensava en vosaltres. Aprofiteu l’oportunitat. Gaudiu-la”, ha animat Junqueras en la mateixa línia.

L’acte també ha comptat amb la intervenció dels candidats joves Marta Vilalta, número 13 per Lleida; Laia Girós, número 64 per Barcelona; Sergi Miquel, número 12 per Girona; i Gerard Gómez, número 31 per Barcelona; i amb l’actuació del cantautor Èric Vinaixa. Romeva també ha fet una crida a difondre la campanya ‘Vota per mi’, perquè els joves també demanin el vot als seus amics, veïns, familiars i companys per obtenir el resultat que garanteixi a Catalunya assolir la llibertat el 27S.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies