Nom de la noticia

10 Setembre 2015

Raül Romeva: “Junts pel Sí és l’únic canvi possible”

La candidatura inicia la seva campanya amb el lema ‘El vot de la teva vida’

“Comencem la campanya de les nostres vides!”, ha exclamat Raül Romeva davant de les més de 4.000 persones que ahir van assistir a l’acte d’inici de campanya de Junts pel Sí. La candidatura ha començat la nit amb la presentació del seu espot publicitari i l’enganxada virtual de cartells. Després, Muriel Casals, Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Artur Mas i Raül Romeva han fet les seves intervencions.

El cap de llista també ha afirmat que espera que les properes eleccions siguin “en un país normal”, i ha reblat: “L’única oportunitat de futur amb garanties és Junts pel Sí. Som l’únic canvi possible. Romeva ha afegit que a partir d’ara Junts pel Sí té dues setmanes per compartir els seus arguments i les seves raons “per convèncer amb il·lusió i compromís”.

“Per arribar a aquest punt hem hagut de salvar molts obstacles”, ha afirmat Artur Mas. I ha continuat dient: “Tenim una oportunitat d’or i tenim el poder de creure en nosaltres mateixos, en la democràcia i en la força de les urnes”. Mas ha acabat la seva intervenció declarant que els catalans i les catalanes han d’estar ben tranquils perquè Junts pel Sí s’ha envoltat “de la millor gent per fer les coses bé”.

Al seu torn, Oriol Junqueras ha fet referència a l’excepcionalitat del moment i ha demanat a tothom que gaudeixin perquè “la independència es fa una vegada només”. “Ha arribat el moment per al qual ens preparaven”, ha afirmat.

Carme Forcadell ha recordat el 1714 i ha declarat que la ciutadania ho donarà tot “per fer realitat el somni d’una Catalunya més justa, més pròspera i més lliure”. Muriel Casals ha apel·lat, finalment, a l'esperit del 9N. “El dia 27S anirem a votar amb l'esperit d'aquell 9N. Tenim la feina de recordar l'alegria d'aquell dia”, ha esperonat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies