Nom de la noticia

12 Abril 2016

Roger Torrent: “No defalliren a l’hora de donar eines per ajudar les famílies i evitar talls de subministraments bàsics”

L’adjunt al portaveu de JxSí, Roger Torrent, ha avançat que Junts pel Sí presentarà una interpel·lació en el proper Ple del Parlament relativa a la pobresa energètica i ha subratllat que “no defalliren a l’hora de donar eines per ajudar a les famílies i evitar talls de subministraments bàsics”. Torrent ha afirmat que aquest “és un element prioritari d’aquesta legislatura, una obsessió del Govern i de Junts pel Sí, que ja estava plantejat a l’acord d’estabilitat i al pla de xoc” i ha reiterat que “farem tot el possible i més per tal que no hi hagin desnonaments ni talls de subministraments en serveis bàsics”.

Malgrat la nova sentència del Tribunal Constitucional (TC), que anul·la el decret aprovat per la Generalitat la legislatura passada, Torrent ha destacat que el Govern està lligat a la llei 24/2015 de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. En aquest sentit, ha advertit que aquesta llei vigent “està sota la lupa del govern de l’Estat i hi ha el perill que acabi al TC, tornant a paralitzar una eina per evitar que les famílies d’aquest país siguin desnonades o pateixin talls de subministraments en serveis bàsics”.

Respecte al sostre de dèficit, ha remarcat que “el vicepresident va ser prou clar i ja ha dit que no farà cap ajustament pressupostari més”. “Els nous pressupostos de 2016 es faran pensant que cap dels serveis que presta el Govern pot patir una disminució”, ha continuat Torrent, per qui “els ciutadans de Catalunya no es poden permetre cap ajustament més”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies