Nom de la noticia

28 Setembre 2016

Rovira: "El nostre procés va d'urna a urna i el referèndum afegeix una validació del procés que ens sembla oportuna i necessària"

La portaveu del grup parlamentari ha fet una crida a CSQP perquè se sumi al referèndum

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha mostrat la satisfacció del grup parlamentari per la proposta de referèndum que ha fet avui el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la qüestió de confiança. “El grup de Junts pel Sí ha rebut la proposta del president Puigdemont amb un fort aplaudiment. Absoluta i plena confiança amb el president i tot el Govern”, ha explicat Rovira davant la premsa.

Rovira ha afirmat que el referèndum és una validació més del procés, que millora el full de ruta sorgit de les urnes el 27S: “El president ha exposat en quin punt està el full de ruta. Afegint-hi un pas que creiem que el millora, que és el referèndum. Com hem dit sempre, el nostre procés va d'urna a urna i el referèndum afegeix una validació del procés que ens sembla oportuna i necessària”.

La portaveu ha destacat que el grup espera que demà es refaci la confiança per seguir endavant amb el mandat democràtic del 27S. “Esperem que, amb la confiança renovada, puguem arribar fins al final del camí d'aquesta legislatura i complir amb el mandat que els ciutadans ens han donat: construir les estructures d'estat, fer les lleis de desconnexió i, validar el procés en referèndum”, ha afegit.

Rovira ha conclòs fent una crida als diputats de Catalunya Sí que es Pot perquè se sumin a la proposta de referèndum. “Demanem a CSQP que ens acompanyi en aquest referèndum. Com més siguem, més forts serem. El referèndum, això sí, és referèndum o referèndum”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies