Nom de la noticia

15 Març 2016

Rovira: "En la mesura que afinem en el Procés Constituent, farem un gran exercici de qualitat i radicalitat democràtica a l'hora d'elaborar una futura Constitució"

Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP acorden una dotzena de compareixences per a l'elaboració del Pla de treball de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha defensat l'acord assolit amb els grups parlamentaris de Catalunya Sí que es Pot i la CUP per demanar una dotzena de compareixences per a l'elaboració del Pla de treball de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent. “En la mesura que afinem en el Procés Constituent, farem un gran exercici de qualitat i radicalitat democràtica a l'hora d'elaborar una futura Constitució”, ha destacat Rovira. En aquest sentit, ha assenyalat que “ens hem conjurat per estudiar en profunditat com ha de ser un Procés Constituent, quines característiques ha de tenir, quin nivell de participació; per garantir que el producte que n'ha d'esdevenir sigui de gran qualitat democràtica”.

Rovira considera que una bona manera de plantejar un pla de treball de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent és “començar a edificar el treball a través de les compareixences de determinades persones expertes que poden aportar un coneixement variat de models, processos constituents i experiències comparades”. La portaveu de JxSí ha alertat que aquesta “és una llista oberta a ulteriors propostes” i ha animat, una vegada mes, a la resta de grups a presentar les seves propostes.

La llista de compareixents acordats entre Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP que avui ha estat aprovada és la següent: Mercè Barceló; Josep Maria Vallès ; Joan Subirats; José Antonio Pérez Tapias; Francesc De Carreras; Albert Noguera; Marco Aparicio; Oriol Homs Ferret; Jordi Matas; Encarna Bodelón; Ferran Requejo i Antoni Abad Ninet.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies