Nom de la noticia

20 Juliol 2016

Rovira: "Tenim el Reglament, la voluntat i la majoria suficient per portar les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent al ple i poder-les debatre i ratificar. Anirem fins al final"

La portaveu de JxSí destaca que el debat d'aquestes conclusions es fonamenta en el mandat democràtic sorgit de les urnes el 27S

La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha expressat aquest dimecres la voluntat del grup parlamentari d'incloure les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent en l'ordre del dia del proper ple per tal que puguin ser debatudes i ratificades, després que ja hagin estat aprovades en comissió. “Tenim el Reglament, la voluntat i la majoria suficient per portar les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent al ple i poder-les debatre i ratificar. Seguirem endavant”, ha declarat Rovira.

“Nosaltres impulsem el debat de les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés en base als resultats electorals del 27S, que a dia d'avui ningú ha impugnat, i del programa electoral amb què ens vam presentar, que tampoc ha estat impugnat. Com que ens empara el mandat legítim i legal sorgit de les urnes, anirem fins al final”, ha afegit Rovira.

La portaveu del Grup Parlamentari, a més, ha refermat la voluntat de JxSí de tirar endavant el full de ruta. “Després dels resultat del 26J, queda clar que ningú canviarà l'Estat, que és irreformable i que l'única sortida possible és construir la República catalana. Per això nosaltres anem fent camí, construint una majoria social més àmplia i seguint el full de ruta que ens vam marcar i que és garantia que, quan fem la ruptura democràtica, no durarà 12 hores sinó que durarà per sempre més”, ha dit.

Rovira també s'ha referit a l'enèsim intent del Tribunal Constitucional de frenar el procés: “Tenim el TC perseguint el debat al Parlament de Catalunya i alguns partits estan més interessats a parlar de la Mesa del Congrés”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies