Nom de la noticia

21 Desembre 2016

Sanglas: "L'Estat té molta facilitat per gastar en inversions sense rendibilitat i poca en infraestructures importants com Rodalies"

El diputat de JxSí denuncia “la manca d'inversions del govern espanyol en la xarxa ferroviària”, en què només s'ha executat el 4% del Pla urgent de millora

El diputat de Junts pel Sí Marc Sanglas ha denunciat aquesta tarda des del Parlament el rescat que ha anunciat l'Estat de les autopistes radials de Madrid i ho ha contraposat a la manca d'inversió que ha realitzat en la xarxa de Rodalies, malgrat haver-s'hi compromès. “L'estat espanyol té molta facilitat per gastar en inversions que no tenen rendibilitat i molt poca per invertir en infraestructures importants com la xarxa de Rodalies”, ha afirmat Sanglas. “Només s'ha executat un 4% del pla urgent de millora de les instal·lacions de Rodalies”, ha recordat el diputat.

Sanglas ha destacat que la facilitat que ha tingut l'Estat en el rescat a Madrid “no ha existit a Catalunya”: “El govern de l'Estat s'ha negat a acabar l'enllaç de l'A2 amb l'AP7 que permeti la connexió d'aquestes vies importants”, ha afirmat el diputat, que ha denunciat que “algú va fer el negoci amb les autopistes radials de Madrid i això ens costarà diners a tots els ciutadans”.

“Volem denunciar la manca d'inversió del govern de l'estat en la xarxa ferroviària”, ha exposat Sanglas, que ha recordat que només s'ha executat el 4% del pla urgent de millora de Rodalies que s'havia pactat, mentre es feien quilòmetres d'Alta Velocitat. “L'AVE ha provocat la riota i indignació de molts ciutadans. Alguns s'han enriquit a costa de fer grans inversions que no calien com l'estació de Guadalajara que no agafa ningú”, ha afirmat. “No pot ser que Espanya sigui el segon país del món en quilòmetres d'AVE”, ha sentenciat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies