Nom de la noticia

20 Abril 2016

Solsona: “És indigne promoure l’asfíxia social al nostre país recorrent lleis que han d’afrontar l’emergència en l’habitatge i la pobresa energètica”

El diputat de JxSí referma el compromís del grup parlamentari amb l’atenció i ajuda a les persones i famílies més vulnerables

“És indigne promoure l’asfíxia social al nostre país recorrent lleis que han d’afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica”. Així de contundent s’ha mostrat el diputat de Junts pel Sí Marc Solsona en la interpel·lació al govern durant el Ple del Parlament en relació a l’anul·lació per part del Tribunal Constitucional (TC) del decret de pobresa energètica i davant “l’amenaça que pugui suspendre i després anul·lar la llei 24/2015”. Una llei, segons Solsona, que “ens permet ajudar a la gent més vulnerable”.

En aquest sentit, el diputat ha expressat el “rebuig frontal a la possible suspensió de la llei”, però també ha deixat clar que “des del govern de la Generalitat i des dels ajuntaments seguirem sent responsables i solidaris amb la gent que ho està passant malament”. “Celebrem la celeritat i determinació del govern de Catalunya d’aprovar un acord de govern per garantir, davant les incerteses, un paquet de mesures legislatives per donar resposta a la pobresa energètica i les necessitats habitacionals”, ha afirmat.

Marc Solsona ha denunciat que “amb l’anul·lació del decret i amb la possible suspensió de la llei, el govern espanyol, via el Tribunal Constitucional, vol anul·lar de facto la capacitat d’aquest Parlament de legislar per ajudar la gent”, i ha refermat “el compromís en l’atenció i ajuda a les persones i famílies més vulnerables”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies