Nom de la noticia

23 Febrer 2017

Torrent: "Avui la Fiscalia ha afinat una querella contra quatre membres de la Mesa del Parlament que persegueix les idees i el debat polític"

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí ha denunciat l'arbitrarietat demostrada per la fiscalia que “per un mateix fet en funció del que es pensi s'hi querellen o no”

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha denunciat un cop més la judicialització de la política que fa l'Estat després de la nova querella que ha presentat contra la presidenta del Parlament i els tres membres de la Mesa. “Avui la Fiscalia ha afinat una querella contra quatre membres de la Mesa del Parlament per haver permès el debat parlamentari. Una querella d'una Fiscalia que no és independent i que respon als dictats de l'executiu de l'Estat que persegueix les idees i el debat polític. En definitiva, que persegueix la democràcia”, ha afirmat Torrent en sortir de la Junta de Portaveus en què s'ha signat una declaració conjunta. “És una nova demostració barroera i maldestre de la Fiscalia”, ha afegit.

“Això no és nou -ha destacat Torrent-, el que sí que ho és i és molt greu, és que ara hi afegeix un element d'arbitrarietat, és a dir, per un mateix fet en funció del que es pensi i de les idees polítiques, en funció de la ideologia, s'hi querellen o no”, ha denunciat l'adjunt al portaveu. “Estan posant a diferents sacs a gent de la Mesa del Parlament en funció del que pensen, per la seva ideologia. És un fet molt greu”, ha afirmat.

Torrent també ha volgut fer una defensa sobre el parlamentarisme i la defensa de la llibertat d'expressió siguin quines siguin les idees dels diputats, que considera que és l'essència del Parlament: “Nosaltres no defallirem en la defensa de la democràcia. Estem al costat dels nostres companys querellats i, a més, avui reivindiquem de nou que al Parlament s'hi ha de poder parlar de tot, perquè és la seu de la democràcia i de la sobirania del poble de Catalunya”, ha sentenciat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies