Nom de la noticia

25 Octubre 2016

Torrent: "Avui som al costat de Forcadell com ahir érem a Vic, aquest matí a Badalona i sempre al costat de tothom qui defensi la democràcia"

El portaveu de JxSí reafirma que “no defallirem, no ens apartarem, seguirem amb el full de ruta”, tot i la querella del TSJC a la presidenta del Parlament

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí Roger Torrent s'ha reafirmat aquest dimarts en la voluntat de defensar el debat parlamentari, després que el TSJC hagi admès a tràmit la querella contra la presidenta del Parlament per haver permès votar el ple les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent.

“Avui som al costat de la presidenta Forcadell, com ahir érem a Vic, aquest matí a Badalona, i sempre al costat de tothom qui, a través de les institucions o al carrer, defensi la democràcia”, ha declarat Torrent.

En aquesta línia, el portaveu de JxSí ha afegit: “El Parlament ha de fer de Parlament i això ho hauríem de defensar no només nosaltres els independentistes sinó tots els demòcrates. Qualsevol demòcrata hauria de rebutjar la persecució de les idees, del debat, del parlamentarisme, de la democràcia en definitiva”.

“Volen apartar la presidenta del Parlament i volen que els independentistes desistim. Però no defallirem, no ens apartarem, seguirem amb el full de ruta que ha de finalitzar al setembre de l'any que ve, amb els catalans i les catalanes decidint lliurement el seu futur a les urnes”, ha conclòs Torrent.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies