Nom de la noticia

16 Febrer 2016

Torrent: "Creiem que crear tres ponències conjuntes és la millor manera de convidar tothom al debat"

JxSí analitzarà totes les opcions després de l'informe presentat avui pels lletrats del Parlament

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha defensat aquest dimarts que crear tres ponències conjuntes per tractar les propostes de llei de protecció social catalana, de l'administració tributària catalana, i de règim jurídic català és la millor manera per tenir un debat obert amb tots els grups polítics. “Creiem que crear aquestes tres ponències conjuntes, que provenen del mandat democràtic sorgit de les urnes el 27S, és la millor manera de convidar tothom al debat”, ha explicat Torrent des del Parlament.

“Analitzarem totes les opcions després de l'informe que han presentat avui els lletrats del Parlament i buscarem la fórmula més oportuna per mantenir els objectius irrenunciables de plantejar un debat inclusiu i constructiu amb totes les forces polítiques, tot i que seguim pensant que la ponència conjunta és la millor opció, perquè permet el debat des de zero”, ha afegit.

“Hi ha grups parlamentaris que intenten traslladar a termes estrictament jurídics un debat que s'ha de fer en termes polítics. El Parlament ha de poder parlar de tot i especialment d'aquests tres àmbits tan cabdals pel futur de la República Catalana”, ha dit Torrent.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies