Nom de la noticia

22 Juny 2017

Torrent: “El PP abandona la comissió de l’Operació Catalunya perquè no poden assumir tanta veritat i tanta porqueria”

L’adjunt al portaveu de JxSí assegura que els populars han buscat “una excusa” per marxar i deixar de fer la funció que correspon en una comissió d’investigació: “buscar la veritat”

L’adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha criticat avui que el grup parlamentari del PP hagi decidit abandonar la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya. “Marxen perquè no poden assumir tanta veritat. No poden assumir tota la porqueria que està sortint. Fins ara sentíem la pudor de la claveguera, però ara ja està sortint tota aquesta porqueria i el PP busca excuses”, ha afirmat Torrent.

L’adjunt al portaveu ha destacat que precisament el grup del PP que “és que el que ha fet més escàndol” i que “intenta mofar-se a cada sessió de tots els compareixents que venen” ara vulgui abandonar la comissió. “Això no és res més que una excusa perquè no poden assumir tanta veritat com s’està dient a la comissió”, ha repetit.

Finalment, Torrent ha denunciat que el PP està renunciant a fer les funcions que li corresponen: “Avui només hem assistit a una excusa i una justificació per poder abandonar aquesta comissió i, per tant, per deixar de fer la funció que han de fer els diputats que és intentar saber la veritat sobre aquesta operació Catalunya”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies