Nom de la noticia

24 Maig 2016

Torrent: "Els pressupostos presentats avui són els més socials de la història i van encara més enllà del pla de xoc de JxSí"

JxSí proposa que el Director General de la Policia expliqui els aldarulls a Gràcia en la seva compareixença de demà

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí Roger Torrent ha valorat positivament aquest dimarts els pressupostos de la Generalitat per aquest 2016, “els pressupostos socialment més ambiciosos de la història”, ja que dediquen un 73,6% de la despesa a polítiques socials, que representa un increment de 874,3 milions d'euros. En concret, les partides que augmenten més són Salut (317 MEUR), Ensenyament (211 MEUR) i Treball i Afers Socials (173 MEUR).

“Aquests pressupostos van en la bona línia perquè segueixen el mandat del 27S i el full de ruta de JxSí; traslladen el creixement econòmic a les famílies; i afronten l'emergència social que pateixen els més vulnerables”, ha explicat Torrent.

“Els pressupostos presentats tenen vocació d'estat, perquè consoliden estructures d'estat imprescindibles pel nou país com la Hisenda Pròpia, i tenen un alt grau d'ambició social, que encara va més enllà del pla de xoc social de JxSí”, ha dit el diputat.

Aldarulls a Gràcia JxSí ha demanat ampliar l'ordre del dia de la comissió d'interior, on ja estava prevista la compareixença del Director General de la Policia, Albert Batlle, perquè expliqui els aldarulls i l'actuació dels Mossos a Gràcia la nit de dilluns.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies