Nom de la noticia

31 Gener 2017

Torrent: "Estem molt satisfets per haver arribat a l'acord global amb la CUP, perquè suposen 1.350 M€ en polítiques socials i arribar fins al referèndum"

L'adjunt al portaveu de JxSí ha afirmat que les declaracions d'Albiol són “inacceptables, reprovables i intolerables”, però que ja “no sorprenen”

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, s'ha mostrat “satisfet” per l'acord assolit amb la CUP pels pressupostos i ha reivindicat que no són els comptes de ningú, perquè ho són de tots. “Estem molt satisfets per haver arribat a l'acord global amb la CUP, perquè suposen 1.350 milions d'euros en polítiques socials i són els comptes que ens permeten arribar fins al referèndum”, ha destacat. “Aquests pressupostos no són de ningú, són de tots, cusen sensibilitats. I són els millors, perquè són els que han permès l'acord”, ha afegit.

Respecte les declaracions d'Albiol, Torrent ha volgut mostrar tota la solidaritat cap a la regidora de Badalona Fàtima Taleb i ha afirmat que les declaracions són “inacceptables, reprovables i intolerables”. “No ens sorprenen, perquè se sumen a les que va fer el delegat del govern espanyol la setmana passada o d'aquestes mateixa setmana de Pablo Casado. Demostren el tarannà democràtic del PP”, ha afegit.

“Acusen a la majoria independentista d'actituds antidemocràtiques i xenòfogues i el que veiem, no només en declaracions, sinó amb les decisions que prenen allà on tenen responsabilitats és que qui té aquestes actituds són els membres del PP”, ha reblat Torrent, que ha defensat aquestes declaracions són una raó més per construir la República catalana.

L'adjunt al portaveu ha destacat també tota la predisposició tant del grup parlamentari com del Govern de donar explicacions sobre les declaracions que va fer el jutge Santi Vidal. Torrent ha explicat que Junts pel Sí ha sol·licitat la compareixença del secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, i que el Govern sol·licitarà l'ampliació de l'ordre del dia de la comissió d'Afers institucionals del proper 15 de febrer perquè el vicepresident Oriol Junqueras també pugui respondre les preguntes dels diputats. “Tant el Govern com Junts pel Sí ja hem dit que estem disposats a explicar-nos tot el que faci falta, allà on calgui, a donar la cara davant d'aquestes desafortunades i errònies declaracions del jutge Vidal”, ha afirmat.

“Es pot investigar el que es vulgui i es pot auditar el que es vulgui. Estem absolutament tranquils”, ha defensat Torrent, que ha justificat que siguin Junqueras i Salvadó els qui compareguin perquè les acusacions eren del seu àmbit de gestió.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies