Nom de la noticia

07 Febrer 2017

Torrent: "Fa temps que no esperem res del PSC en la defensa del dret a decidir, però amb els pressupostos han tornat a triar el costat dels obstruccionistes"

L'adjunt al portaveu de JxSí ha reivindicat que els comptes “són plenament legals” i es mostra convençut que el Consell de Garanties Estatutàries així ho reconeixerà

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha lamentat la decisió dels grups de C’s i PSC de portar els pressupostos al Consell de Garanties Estatutàries perquè impediran que el Govern ja pugui aplicar les millores socials que preveuen els comptes. A més, ha carregat contra els socialistes perquè han tornat a triar el costat dels que neguen el dret a decidir dels ciutadans: “Fa temps que no esperem res del PSC pel que fa a la defensa del dret a decidir dels catalans, perquè d'això va la cosa. Ja no n'esperàvem res, perquè fa temps que han abandonat la seva defensa, però en qualsevol cas ara tenien una altra oportunitat amb els pressupostos i han tornat a triar posar-se al costat dels obstruccionistes i dels que posen pals a les rodes i neguen el dret a decidir”, ha explicat.

Torrent ha afirmat que es tracta d'una “actitud filibusterista” dels dos grups, que només vol “posar pals a les rodes”: “És una actitud de filibusterisme, que es fixa només en el 0,02% del pressupost i posa pals a les rodes perquè els ciutadans puguin disposar dels 1.350 milions d'euros en polítiques socials de més que preveuen. El Govern haurà d'esperar com a mínim un mes”, ha explicat Torrent. “Nosaltres ho lamentem, però segur que també ho lamenten els ciutadans que estan esperant alguna de les prestacions i ajudes socials que es podien fer amb aquests 1.350 milions d'euros”, ha afegit.

“No ens entra al cap que el Consell de Garanties no ens doni la raó, perquè aquests són uns pressupostos plenament legals. Estem segurs que el dictamen no pot dir una altra cosa”, ha afirmat Torrent. “És evident que es pot estar en contra de la proposta de pressupostos, però hauria de ser un debat polític i no jurídic, com alguns s'entesten a fer”, ha reiterat l'adjunt al portaveu. “Esperarem el dictamen i quan el tinguem, esperem que els puguem aprovar”, ha sentenciat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies