Nom de la noticia

18 Abril 2017

Torrent: "JxSí està compromès a convocar el referèndum que ha de permetre als catalans expressar-se lliurement. I això és el que fem i farem"

L'adjunt al portaveu de JxSí anuncia que la diputada Alba Vergés serà la presidenta de la comissió sobre l'Operació Catalunya

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha defensat avui que el grup parlamentari treballa unit i determinat per poder convocar el referèndum i que els ciutadans puguin decidir el futur del país. “Junts pel Sí està resolt a fer efectius els seus compromisos electorals i de legislatura. Està compromès a convocar el referèndum que ha de permetre als catalans i les catalanes expressar-se lliurement. I això és el que fem i el que farem”, ha afirmat. “I per fer-ho, necessitem -i d'això també n'estem plenament compromesos- la màxima unitat en el sí del Govern, de Junts pel Sí i de les forces sobiranistes. Estem molt a prop del referèndum”, ha afegit.

“Estem absolutament compromesos amb aquesta unitat i decidits a convocar el referèndum i això és el que farem els propers mesos”, ha sentenciat Torrent.

D'altra banda, Torrent ha anunciat que la diputada de Junts pel Sí Alba Vergés serà la presidenta de la comissió sobre l'Operació Catalunya, després que s'aprovés en la darrera Junta de Portaveus. L'adjunt al portaveu ha explicat també que el portaveu del Grup parlamentari a la comissió serà Lluís Guinó i el segon membre del grup, el mateix Roger Torrent, i que està previst que es pugui constituir aquesta mateixa setmana. “Esperem que es pugui constituir aquesta setmana i així puguem aclarir que hi ha darrera tota aquesta operació i l'actuació de les clavegueres”, ha afirmat. A més, Torrent ha explicat que els representants de Junts pel Sí a la comissió sobre les actuacions del Govern per preparar la secessió de Catalunya seran Bernat Solé, com a portaveu, i Lluís Guinó.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies