Nom de la noticia

28 Març 2017

Torrent: "La notícia avui és que Rajoy ha vingut a fer campanya pel no i això vol dir que el govern de l'Estat sap que hi haurà referèndum"

L'adjunt al portaveu de JxSí ha assegurat que “la victòria no l'aconseguirem amb ocupacions, sinó amb urnes” i cal treballar per aconseguir sumar cada vegada més gent

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha assegurat avui des del Parlament que els anuncis que ha fet el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, són “una presa de pèl” perquè es fan les mateixes promeses que fa dècades i que mai s'han complert, però ha celebrat que comenci la campanya pel no perquè confirma que saben que hi haurà referèndum. “La notícia avui és que el president Rajoy ha vingut a fer campanya pel no, l'ha inaugurat, i això vol dir que el govern de l'Estat i el PP en els fons saben que hi haurà referèndum”, ha afirmat Torrent. “El referèndum o referèndum es farà i per això plantegen aquesta campanya d'intentar comprar voluntats a través de promeses que no es compleixen”, ha remarcat.

“Rajoy ha vingut a intentar comprar voluntats dels catalans i, en particular, dels empresaris. Però considerem que la visita i els anuncis són una presa de pèl perquè fa les mateixes promeses de fa dècades i que sempre s'han incomplert. Promeses buides i que l'experiència ens diu que mai es compleixen”, ha sentenciat l'adjunt al portaveu.

D'altra banda, Torrent ha condemnat els actes que van tenir lloc ahir a la seu del PP i ha defensat que aquest procés ha de ser pacífic i, sobretot, amb voluntat de sumar. “La victòria no l'aconseguirem amb ocupacions, l'aconseguirem amb urnes. Hem de demostrar cada dia que aquest és un procés pacífic, i el que hem de pensar és com sumar cada vegada més gent i està clar que les ocupacions en això no ajuden gens”, ha afirmat Torrent. “Condemnem sense matís els fets ocorreguts a la seu del PP i repetim que el procés que viu el poble de Catalunya és i serà pacífic, democràtic i cívic o no serà”, ha afirmat. L'adjunt al portaveu ha anunciat també que després d'haver realitzat algunes esmenes al text inicial, el grup de Junts pel Sí ha signat la declaració conjunta contra els actes ocorreguts ahir a la seu del PP.

Finalment, Torrent ha criticat amb duresa les declaracions de Félix de Azúa en què relacionava el procés independentista amb la violència i afirmava que a Junts pel Sí li aniria molt bé un parell de morts. “Són unes declaracions miserables. Ja fa temps que es vol lligar el procés democràtic independentista a qualsevol violència, però aquesta vegada són declaracions reprobables que no s'haurien d'haver produït. El convidem a venir a Catalunya i al Parlament, i veurà que regna el civisme, la democràcia i el pacifisme”, ha afirmat Torrent. “No n'esperem res d'aquest senyor, però exigim que es retracti”, ha afegit Torrent, que ha fet una crida a la resta de grups a sumar-se a la condemna.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies