Nom de la noticia

11 Octubre 2016

Torrent sobre les notificacions del TC: "Criminalitzant el debat parlamentari es posen en risc els mateixos fonaments de la democràcia"

El portaveu de JxSí confia que Forcadell no serà inhabilitada per permetre el debat parlamentari

L'adjunt al portaveu de Junts pel Sí Roger Torrent ha denunciat aquest dimarts l'enèsima “judicialització de la política”, després que els secretaris judicials del TSJC hagin lliurat aquest matí a la presidenta i la Mesa del Parlament la notificació del Tribunal Constitucional que anul·la les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent.

“Es criminalitza el debat parlamentari i, fent-ho, es posen en risc els mateixos fonaments de la democràcia. Això és perillosíssim”, ha declarat.

“Denunciem la criminalització que, en nom de la desobediència, es vol fer del debat públic i parlamentari i, per tant, de la democràcia. Com a JxSí continuarem endavant perquè ens devem al compliment del mandat democràtic i del full de ruta amb què vam guanyar les eleccions del 27S”, ha conclòs Torrent.

Torrent s'ha mostrat confiat que el Tribunal no inhabilitarà la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, tot i les amenaces: “No entendríem que es pugui inhabilitar la presidenta per permetre allò que és fonamental en un Parlament: traslladar al Parlament els debats ciutadans”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies