Nom de la noticia

14 Desembre 2016

Turull: “Alguns han optat per la judicialització i els tribunals; nosaltres hem optat per la política i la democràcia”

El president del grup parlamentari de JxSí ha afirmat que la darrera decisió del TC “és una mostra més que la famosa operació diàleg és una farsa”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha titllat de “clàssic” que el Tribunal Constitucional (TC) suspengui tot allò que aprova el Parlament i ha reiterat que “això no ens distraurà del compromís que tenim amb els ciutadans de Catalunya expressant en el mandat democràtic del 27S”. Arran de la darrera decisió del TC, Turull ha lamentat que “alguns optin per la judicialització i els tribunals i no per la política”. “Nosaltres hem optat per la política, la democràcia i les urnes”, ha reblat.

Turull ha afirmat que l’admissió a tràmit de l'incident d'execució del govern espanyol contra les resolucions del Debat de Política General, “és una mostra més, i cada dia tenim una nova prova, que la famosa operació diàleg és una farsa”. “Ens concentrarem en la feina que el Debat de Política General ens va encarregar”, ha afegit.

A preguntes dels periodistes sobre una possible suspensió de la cimera per part del TC, Turull ha assegurat que “seria molt greu que el TC intentés impedir una reunió perquè estaria atacant un dels principis més elementals de la democràcia com és el dret de reunió”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies