Nom de la noticia

12 Juliol 2017

Turull: “El turisme és un pilar bàsic de la nostra economia i la inversió de Hard Rock ens situa com a destí de referència mundial”

El president Puigdemont destaca que la inversió de Hard Rock “vol dir confiança en el país, confiança en el sector turístic, confiança en un territori que té expertesa turística, i confiança en el Govern”

El president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull, ha remarcat que “un dels pilars bàsics de la nostra economia és el turisme i la inversió de Hard Rock ens situa com un destí turístic de referència a nivell mundial”. Turull ha explicat que aquest “és un projecte millorat, que compleix amb les garanties requerides pel Govern” i ha destacat que es produeix en una demarcació en que les xifres d’atur no són bones: “la inversió de 2.000 milions d’euros i una primera fase amb 11.500 llocs de treball”.

En una pregunta al president Puigdemont en la sessió de control del Ple del Parlament, Turull ha recordat que aquesta inversió i la resta d’indicadors econòmics “desmenteixen a aquells que diuen que el procés espanta l’economia”. “Les dades són tossudes i demostren el contrari, tots els indicadors econòmics són positius i el repte ara és que això es tradueixi en contractes i sous dignes per tothom”, ha exposat.

En la seva resposta, el president Puigdemont ha afirmat que estem davant “una gran notícia llargament esperada i treballada”. “És un projecte ambiciós i sostenible amb efectes molt positius per la nostra economia i pel sector turístic del país”, ha afegit el president. En aquest sentit, ha volgut destacar que la inversió de Hard Rock “vol dir confiança en el país, confiança en el sector turístic, confiança en un territori que té expertesa turística, i confiança en el Govern”. “I vol dir convicció en el futur”, ha continuat, ja que “sabem que tindrà efectes positius col·laterals: el port de Tarragona, l’aeroport de Reus o les ciutats del voltant”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies