Nom de la noticia

04 Novembre 2015

Turull: “Intenten guanyar als tribunals el que han estat incapaços de guanyar a les urnes”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí lamenta que PP, PSC i C’s només aconsegueixin posar-se d’acord quan es tracta “d’intentar apagar la veu del poble de Catalunya”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha lamentat aquest dimecres que Ciutadans, PSC i PP hagin presentat un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional contra la declaració d’inici de procés, pactada entre JxSí i la CUP. Per Turull, “intenten guanyar als tribunals el que han estat incapaços de guanyar a les urnes”. “El recurs al TC no és més que una rebequeria que fa aflorar el dèficit democràtic d’aquests partits”, ha afegit.

En aquest sentit, ha recordat que “el bloc del sí ens vam comprometre amb el poble de Catalunya que, si guanyàvem, el primer que faríem seria una resolució d’inici de procés cap a la independència”. “Tenim l’aval democràtic i el que fem ara és tirar endavant el nostre compromís amb la ciutadania”, ha declarat Turull.

Turull també ha lamentat que populars, socialistes i C’s només aconsegueixin posar-se d’acord quan es tracta “d’intentar apagar la veu del poble de Catalunya”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies