Nom de la noticia

08 Març 2016

Turull: "L'Estat espanyol hauria de fer una reflexió perquè només sap donar resposta judicial al que és un clam polític"

Una delegació del grup parlamentari de Junts pel Sí acompanya Francesc Homs a declararar davant del TSJC pel 9N

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha criticat la “persecució política i judicial” arran del 9N i ha demanat que “es deixi de perseguir a la gent que va posar les urnes, un fet que hauria de ser normal en el segle XXI”. Turull ha fet aquestes declaracions davant del Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) on una delegació de JxSí ha acompanyat Francesc Homs, qui hi ha anat a declarar voluntàriament amb motiu de la consulta del 9N. Per Turull, “l'Estat espanyol hauria de fer una reflexió perquè només sap donar resposta judicial al que és un clam polític”.

Turull ha afirmat que episodis com aquests “la gent de la meva generació pensàvem que només els coneixeríem pels llibres d'història”. En aquest sentit, considera que “a qui més perjudica és a l'Estat espanyol ja que posa en evidència els seus dèficits democràtics”. “Accions com aquestes ens carreguen més de raó perquè ho estan portant a l'absurd”, ha afegit. “Demanem que s'aturi d'una vegada i que hi hagi una resposta política”, ha reblat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies