Nom de la noticia

29 Juliol 2016

Turull: "Malgrat les amenaces seguirem endavant perquè només ens devem als ciutadans de Catalunya"

El president del grup de JxSí afirma que “la decisió del Consell de Ministres d'actuar contra la Mesa del Parlament és un acte de covardia perquè qui va prendre la decisió són 72 diputats que representen a dos milions de ciutadans”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha afirmat que “la decisió del Consell de Ministres d'actuar contra la Mesa del Parlament és un acte de covardia perquè qui va prendre la decisió són 72 diputats que representen a dos milions de ciutadans”. “Cap novetat”, ha continuat Turull, “continuen amb les amenaces i els ultimàtums però sense oferir cap solució”. En aquest sentit, ha assegurat que “per molta amenaça seguirem endavant perquè només ens devem als ciutadans de Catalunya”.

“L'Estat i el TC ni fan ni deixen fer” En declaracions davant dels mitjans de comunicació abans de la segona cimera per defensar la llei d'emergència habitacional, que s'ha celebrat avui al Palau de la Generalitat, Turull ha exposat que “tot el que fem al Parlament i el procés relliga amb la cimera d'avui ja que el que estem intentant aconseguir és que la gent visqui millor i ens enfrontem a un Estat i un Tribunal Constitucional (TC) que ni fan ni deixen fer”. Turull ha lamentat que “no ens deixin actuar per donar resposta als problemes de la gent i dels que més ho necessiten” i ha assegurat que “prendrem les mesures que facin falta perquè no hi hagi aquesta desprotecció”.

A la cimera han assistit Jordi Turull, Roger Torrent i Marc Solsona com a representants de Junts pel Sí

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies