Nom de la noticia

03 Maig 2016

Turull: "Posem a disposició els 62 diputats de Junts Pel Sí per mantenir vigents els drets socials adquirits al juliol"

El president de Junts pel Sí afirma que “volem garantir que cap català queda a la intempèrie i que el sectarisme de l'Estat no es faci a costa dels més vulnerables”

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha posat els 62 diputats de JxSí a disposició del Govern “perquè no hi hagi cap pas enrere” i poder “mantenir vigents els drets socials adquirits al juliol”. Jordi Turull i Roger Torrent han estat els representants de JxSí a la cimera per defensar la llei d'emergència social davant el recurs de l'Estat, que avui s'ha celebrat al Palau de la Generalitat.

En declaracions als mitjans, Turull ha afirmat que “volem garantir que cap català queda a la intempèrie i que el sectarisme de l'Estat no es faci a costa dels més vulnerables”. El president del grup de JxSí ha explicat que “si s'ha de donar sortida legislativa, posarem a disposició del Govern el nostre grup parlamentari per aprovar, si cal una altra vegada, allò que el Parlament ja va aprovar per unanimitat, per aprovar aquella part de la llei que va quedar suspesa”.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies