Nom de la noticia

20 Abril 2016

Turull: “Tenim tota la determinació per no deixar-nos intimidar en els nostres compromisos amb els ciutadans de Catalunya”

El president Puigdemont contraposa “100 dies d’endreça al costat de 100 dies de fressa” a l’Estat

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha remarcat “la determinació del Govern i del grup de JxSí de no deixar-nos intimidar en els nostres compromisos amb els ciutadans de Catalunya”. Turull ha afirmat que aquesta no és una legislatura ordinària i que “el nostre compromís és construir un Estat independent i treballar per la millora de les condicions de vida de la gent”.

En una pregunta al president Puigdemont durant el Ple del Parlament, Turull ha contraposat l’actitud del Govern català en aquests primers 100 dies amb la del govern de l’Estat que “no sols ha fet l’impossible per impedir el mandat democràtic del 27S, anant per la via judicial en allò que és un clam polític, sinó que també mira de no deixar fer res per poder millorar les condicions de vida dels ciutadans”. Turull ha exemplificat aquesta actitud de l’Estat amb mesures com “posar uns objectius de dèficit inassumibles que ofeguen les possibilitats d’acció; anul·lar totes les iniciatives relacionades amb la pobresa energètica i no deixar fer acció a l’exterior”.

En la seva resposta, el president Puigdemont ha assegurat que assistim a “100 dies d’endreça al costat de 100 dies de fressa” a l’Estat, caracteritzats per “la manca d’acords i els vetos entre uns i altres”. “El govern de l’Estat és un govern de no fer ni deixar fer i un govern així no convé als ciutadans ni als catalans ni als de l’Estat”, ha reblat el president.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies