Nom de la noticia

16 Març 2016

Turull: “Tindríem moltes més oportunitats si no hi hagués aquest dèficit d’inversions de l’Estat en infraestructures estratègiques com el Corredor Mediterrani”

El president Puigdemont anuncia que dilluns hi haurà una reunió amb la Generalitat valenciana i que es constituirà una taula estratègica amb administracions i agents econòmics i socials per reivindicar el Corredor Mediterrani

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha destacat que “lluny del discurs de la por i de les mentides sobre Catalunya, hi ha un degoteig de dades que conviden a l’esperança” i ha posat com a exemple “la designació de Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir aquest any i el vinent”. En aquest sentit, Turull ha preguntat “quantes oportunitats més podríem tenir si tinguéssim les infraestructures que ens mereixem i requerim i si no hi hagués aquest dèficit d’inversions en infraestructures estratègiques per part de l’Estat?”.

En la pregunta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant la sessió de control del Ple del Parlament, Turull ha subratllat que “la millor política social que pot haver-hi és que la gent trobi feina i que la reactivació econòmica es tradueixi en llocs de treball estables amb salaris dignes”.” Aquest és el gran objectiu”, ha continuat, “i per això ens calen infraestructures com el Corredor Mediterrani, que ajudaria a consolidar la nostra competitivitat i obertura al món”.

En la seva resposta, el president Puigdemont ha assegurat que el Corredor Mediterrani és “una prioritat màxima” ja que “és un eix de cohesió social, creació de riquesa i creació d’oportunitats”. Per això, “no baixarem el nivell de reivindicació i exigència dels compliments” . El president ha anunciat que “hem passat a l’acció” i que “dilluns el conseller Rull es reunirà amb la Generalitat valenciana per teixir aquestes aliances imprescindibles perquè el Corredor Mediterrani vagi prosperant”. A més, “constituirem una taula estratègica que convocaré en les properes setmanes i en la qual hi haurà administracions i agents econòmics i socials”. “Volem explicar a la UE que l’estat espanyol no està complint pel conjunt d’Europa, que la factura del seu incompliment també la paga el conjunt d’Europa”, ha conclòs.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies