Nom de la noticia

28 Juny 2017

Vergés: "Creiem que la Llei de les associacions de persones consumidores de cànnabis aporta un marc de seguretat, tranquil·litat i confiança?"

La diputada de Junts pel Sí ha destacat que amb l'aprovació d'aquesta norma “el Parlament està a l'alçada respecte a la societat civil”

El Parlament ha aprovat aquesta tarda la Llei de les associacions de persones consumidores de cànnabis. La diputada de Junts pel Sí, Alba Vergés, s'ha mostrat satisfeta per la feina feta i per haver pogut aprovar una norma que va arribar directament des de la societat civil gràcies a una ILP que va recollir prop de 65.000 signatures. Vergés ha destacat que la llei aporta “seguretat” a aquest sector. “Creiem que la Llei de les associacions de persones consumidores de cànnabis aporta un marc de seguretat, tranquil·litat i confiança”, ha afirmat.

“Amb la llei de les associacions persones consumidores cànnabis el Parlament està a l'alçada del respecte a la societat civil”, ha afirmat Vergés, que ha destacat la importància de respectar una norma que ha arribat directament de la societat civil, amb qui s'ha treballat conjuntament per dur-la a terme. La diputada ha destacat que sovint “la realitat social ens passa per sobre”, però al mateix temps ha volgut posar de relleu el fet que el Parlament estigui regulant una qüestió que ha arribat amb una ILP: “És rellevant que això passi”. “Amb la llei associacions persones consumidores de cànnabis la ILP i la majoria d'aquest Parlament respectem la realitat que tenim a Catalunya”, ha afegit.

Finalment, Vergés ha demanat al grup del PP que respecti la voluntat de la majoria del Parlament i no impugni una llei que arriba des de la societat civil i que s'ha aprovat per una àmplia majoria. “Espero que el govern del PP no posi fre a aquesta llei que arriba amb una aprovació majoritària del Parlament i que prové d'una ILP. Serà un error enorme”, ha sentenciat.

Comparteix-ho

Compartir al Facebook Compartir al Twitter

Altres notícies